Laurens Koster wint de Ronde van het Statenkwartier

Laurens Koster heeft vrijdagavond 14 juni de Ronde van het Statenkwartier gewonnen. Op ongeveer 15 ronden voor het einde sprong hij naar een kopgroep van 5 renners toe. De zes bleven bij elkaar en reden voor de podiumplaatsen. In de sprint was Laurens de snelste. Arno Hartog werd 2e en Jan Muis 3e.Richard Korteweg werd 22e. Ook Kees van Prooijen, Raymond Burger en William van Rijswijk eindigden in het peloton.De volledige uitslag bij MyLaps Bron

Het was gezellig druk langs het wielerparcours in de ronde van het statenkwartier een van de de leukste rondjes vond ik de kinderen met hun dikke bandenrace die ondanks hun leeftijd ook voor de overwinning vochten maar het ging er sportief aan toe. Dan de grote race bij het inrijden straalde de vriendschap en sportiviteit van de gezichten van de renners af dat was ook te zien in de cours ze gaven elkaar geen duimbreed toe maar het zijn topsporters en weten hiermee om te gaan als fotograaf en hardloper  van Haag Atletiek heb ik geprobeerd hier een impressie van te maken in een fotovaak album waar ik dit tot in uitdrukking wil laten komen. Ook de gezellige muziek van de Knappe mannen en Diva’s en Captain Midnight Solo hield de toeschouwers bezig nadat de ronde gereden was, de sfeer was goed onder een hapje en een drankje het was een geslaagde avond de ronde van het Statenkwartier2013146_107_ronden statenkwartier_fotovaak_hanssimonis.              Klik op een foto voor de diashowÂ