Bedankt!

In het algemeen wil ik iedereen bedanken, die achter me staat. Die mij enthousiast maakt, me steunt in woord en daad! Zonder jullie zou ik het ook niet kunnen en willen.

In het bijzonder wil ik op de eerste plaats mijn vrouw bedanken, voor haar geduld en liefde.

Mijn zoon Martin, die me ooit heeft aangestoken met het ‘fotografeer-virus’, me naar mijn eerste evenement aan de hand meenam. Daarnaast maakte Martin als grafisch ontwerper, mijn logo, huisstijl en alle afbeeldingen voor deze site. Mijn dochters Daniëlle & Willemijn die helpen als hun vader weer eens de digitale weg kwijt is…

Richard Kanters (Party-Mania/Stappen in Den Haag) die me als fotograaf introduceerde bij diverse organisatie’s en evenementen. En omdat hij me om leerde gaan met het fenomeen portretfotografie.

Mijn neef Bastiaan Borst voor de hulp en ondersteuning bij deze website. Haagse fotograaf Hans Willink, die me anders naar onderwerpen leerde kijken, waardoor ik mijn fotografie heb kunnen verbeteren.

Dick Vrolijk (Happy Copy) voor het sponsoren van drukwerk en kleding en voor de vele kopjes koffie, die ik in zijn copyshop mocht drinken.

En een greep uit een lange lijst personen en locatie’s: Marijke Veldhuizen (voorheen Muzieklokaal Vredebreuk),  Jos Schijff,  Wilma van Leeuwen ( Jazz’n de Gracht), Ron van Tongeren (ROC Mondriaan College), Jasper van Hyclema-Vlieg/Nicky Joutze (Haagse Toren) , Arthur Kloos (Kloos Events), Mikos Storimans, Rick Vink, Eric Trinthamer (Beatstad) en vele anderen.

BEDANKT!