Bedankt!

In het algemeen wil ik iedereen bedanken, die achter me staat. Die mij enthousiast maakt, me steunt in woord en daad! Zonder jullie zou ik het ook niet kunnen en willen.

In het bijzonder wil ik op de eerste plaats mijn vrouw bedanken, voor haar geduld en liefde. En dat ze inzag dat regelmatig fotograferen een lang gekoesterde wens was in plaats van een bevlieging.

Onze kinderen: Mijn zoon Martin, die me ooit heeft aangestoken met het 'fotografeer-virus' en mij naar mijn eerste evenement aan de hand meenam. Daarnaast maakte Martin als grafisch ontwerper, mijn logo, huisstijl en alle afbeeldingen voor deze site. Mijn dochters Daniëlle & Willemijn die helpen als hun vader weer eens de digitale weg kwijt is...

Richard Kanters (Party-Mania/Stappen in Den Haag) die me als fotograaf introduceerde bij diverse organisatie's en evenementen. En omdat hij me om leerde gaan met het fenomeen portretfotografie, toen ik dat nog best eng vond. Mede dankzij Richard heb ik veel artiesten op de foto kunnen zetten tijdens grote evenementen zoals Parkpop en Beatstad.

Mijn neef Bastiaan Borst voor de technische tips, hulp en ondersteuning bij deze website.

Haagse fotograaf Hans Willink, die me anders naar onderwerpen leerde kijken, waardoor ik mijn fotografie heb kunnen verbeteren. Daarnaast gunde Hans mij de eerste kans om ergens te exposeren. Die ervaring was een drijfveer om dit door te zetten en vaker te doen.

Dick Vrolijk (Happy Copy) voor het sponsoren van diverse drukwerk en kleding. En voor de vele kopjes koffie, die ik in zijn copyshop die ik aan de Haagse Rijswijkseweg mocht drinken. Ook droeg hij zorg voor het mooi uitprinten van mijn foto's voor de exposities.

En een greep uit een lange lijst personen en locatie's: Marijke Veldhuizen (voorheen Muzieklokaal Vredebreuk),  Jos Schijff,  Wilma van Leeuwen ( Jazz'n de Gracht), Ron van Tongeren (ROC Mondriaan College), Jasper van Hyclema-Vlieg/Nicky Joutze (Haagse Toren) , Arthur Kloos (Kloos Events), Mikos Storimans, Rick Vink, Eric Trinthamer (Beatstad) en vele anderen.

BEDANKT!