Parkpop lijsten collage 2014

Parkpop lijsten Collage 2014

Parkpop lijsten collage 2014Ieder jaar slagen ze er weer in het grootste gratis festival van Nederland goed te laten verlopen. Een gevarieerd aanbod van goede artiesten, een kans voor jong talent, een Haags geluid, veelzijdige catering, genoeg sanitair, etc. Buiten deze goede zorgen wordt een evenement als Parkpop gemaakt door de bezoekers.

En fotovaak.nl is vooral heel trots op de Parkpop bezoekers die allemaal één ding gemeen hebben, dat ze de laatste zondag van juni te vinden zijn op het gras van het Zuiderpark. Deze dag maakt het niet uit waarin je gelooft of waar je vandaan komt, wat je leeftijd is. Of je op mannen valt of daar niets van moet hebben. Of je binnen komt rijden, lopen of kruipen. Of je staat in je nette pak of in je juichpak loopt. Of je zeven talen spreekt of alleen maar Haags lult.

Daarom besloot fotovaak.nl de Parkpop bezoekers van 2014 in te lijsten en zo de wereld te laten zien waarom Parkpop ieder jaar door moet blijven gaan. Iedereen die met de lijst op de foto is gegaan staat letterlijk en figuurlijk achter de slogan: Parkpop = Top. Bedankt Parkpop bezoekers dat jullie ook dit jaar er weer een groot gezellig en sfeervol feest van hebben gemaakt.


Serie 1 van 3, klik hier voor de foto’s140629_020_parkpop_lijsten2_hans_fotovaak
die ’s middags gemaakt zijn door
fotograaf Martin

 

 

 

 

Serie 2 van 3, klik hier voor de 140629_003_parkpop_lijsten1_martin_fotovaakfoto’s
die ’s middags gemaakt zijn
door Fotograaf Hans

 

 

 

 

 

Serie 3 van 3, foto’s140629_114_parkpop_lijsten2_hans_fotovaak
die ’s avonds gemaakt zijn door
fotograaf Martin

 

 

 

Tevens bedankt fotovaak.nl zijn kledingsponsor www.specialshirts.nl
en sponsor voor het drukwerk www.happycopy.nl