6 Bands in de finale Talent Event

140124_26_talent_event_hetpaard6 Bands in de finale Talent Event

6 Bands in de finale Talent Event. Bron 3 voor 12.   De spits werd afgebeten door Replayced een Haagse rockband /popband. De start was wat zenuwachtig met zangeres Eline van Lier hier en daar een vals nootje het zij ze vergeven want na een paar nummers gespeeld te hebben stond daar een mooie jonge rockband. Daan Versteeg gitaar, Charlie Bender gitaar, Izaak Cornelis bas, Jilles Langeveld drums. Bannér, wat kan ik daar over vertellen ik heb lang moeten wachten maar het optreden ging door! de stem en de liedjes waren goed van de Singer /songwriter laten we het houden op pech met zijn instrument. El Prince NGS is een jonge rapper die met zijn show het publiek aan het hossen kreeg het is jammer dat hoe meer het einde van de show in zicht kwam het wat minder werd maar ik geloof dat dat in de loop van de jaren wel goed komt. White Lash een wervelwind op het podium lekker jong en enthousiast, maar moet je het zo wel doen? zanger Jeffrey Lipman kan veel meer en hogerop komen in de muziek als hij wat rustigere popsongs en rock stevig op het podium neerzet dan wordt het nog mooier. Mehdi een terechte winnaar de show was professioneel van het begin tot het eind en de aanwezige werden geboeid en gingen op in de muziek een terechte uitslag waar ik niet veel aan toe hoef te voegen. DexX  bracht mooie nummers ten gehoren en het optreden was goed verzorgd daar wil ik niets over zeggen maar ik miste iets laten we zeggen wat White Lash te veel had was het daar te weinig maar het doet niets af van hun optreden. Ik heb in ieder geval een mooie avond in het Paard gehad het was goed verzorgd door de organisatie mijn petje af, en dat ik foto’s heb mogen maken laat ik zien in dit album Klik op een fotootje voor de dia show