Omar Munie, de nieuwe collectie en bonbons

Omar Munie bonbon

Omar MunieWe bezochten de Omar Munie flagship store op het Noordeinde tijdens het Art & Fashion evenement. Omar Munie is een bevlogen jonge ontwerper, die inmiddels een hele wand vol awards heeft. Maar ondanks dat zijn creaties door veel nationale en internationale beroemdheden gedragen worden, zelf een bescheiden persoon blijft.

Gelukkig blijft de creatieve geest van Omar zich ontplooien, naast de lederen damestassen zijn er tegenwoordig ook portemonnees, iPadhoezen, telefoonhoesjes en sinds kort ook sieraden en nette zakelijke tassen voor heren. En alles is handgemaakt in kleine oplages in zijn eigen atelier in Den Haag.

Behalve dat je alle creaties kan bekijken in de winkel is er ook de ruimte voor high teas voor groepen (Bag & Tea) en worden naast diverse chocoladeproducten, bonbons verkocht van chocolatier Onwijs Lekker. Afgelopen zaterdag werd de echte Omar Munie bonbon van witte Franse Valrhona chocolade geïntroduceerd, over de vulling verklap ik niets, je moet hem zelf maar eens gaan proeven.

Het Noordeinde en Omar Munie passen goed bij elkaar. De winkel in een prachtig pand, met luxe uitstraling, vol mooie ontwerpen en decoratieve accessoires. Je moet echter niet denken dat de drempel voor jou te hoog is, stap daar letterlijk en figuurlijk overheen, want rondkijken en vragen kan altijd.

Dat Omar Munie eigenlijk een kunstenaar is geeft hij niet toe, toen ik hem vroeg wil je exposeren in bijvoorbeeld de Pulchristudio, dan kan iedereen je creaties zien, kreeg ik als antwoord: “Martin, ik blijf wel op het Noordeinde, daar mag ook iedereen binnen komen”.

Website: Omar Munie

Klik op een onderstaande foto voor de diashow