64e Duinenmars

Voor het eerst liepen we met een groepje van goede vrienden dit jaar de 64e Duinenmars. Omdat niet iedereen de mogelijkheid had gehad te trainen, besloten we te gaan voor de 10 KM. Aangezien we elkaar bijna allemaal kennen van een horecaopleiding ging het de hele weg over alle soorten en vormen van eten. Van biologisch, vegetarisch tot barbecue specialiteiten. Erg leuk was ook dat we op de boulevard van Kijkduin een kraam tegen kwamen met gedroogde zuidvruchten en noten. De wandeling door het Westduinpark was erg mooi en we genoten van de gezelligheid en het mooie weer waarmee we het erg getroffen hadden.

Bij het eindpunt van tram 12 nabij Duindorp, stonden we nog even in dubio om van de route af te wijken en richting de Scheveningse Haven te wandelen om daarna de route weer te vervolgen. Echter besloten we ons toch maar aan de beschrijving te houden maar wel even een tussenstop te maken bij Scouting Be Pals. Na een korte sanitaire en consumptieve stop op weg naar de finish. Echter werd ook de egelopvang nog even aangedaan.

Daarna liepen we door naar het eindpunt, waar sommige van ons hun eerste Duinenmars medaille in ontvangst namen. De Duinenmars is een goed georganiseerd evenement en we verwachten volgend jaar wederom mee te doen.