B’s Blues band

B's Blues Band
B’s Blues Band

B’s Bluesband speelt Blues, Rhythm & Blues en zo nu en dan een rockertje met een stevige BITE !  Nummers van o.a. Blues Brothers, Muddy Waters, George Thorogood, Fabulous Thunderbirds en Dr. Feelgood.  Gespeeld door muzikanten met een jarenlange ervaring in de muziekscene.   Op het Langweiligkeitfestival te Den Haag 2008 en 2009  was het 3 dagen lang  Shiver, Shake & Howl  met the B’s Blues Band en op het Hofstad Bluesfestival 2010 werd deze tendens doorgezet. Dit jaar 2011 speelde The B’s Blues Band met veel succes op Zoetermeer Blues en Jazz in de Gracht Den Haag.  Zo langzamerhand veroverd The B’s Blues Band grote delen van Nederland en is er zelfs interesse van buiten de landsgrenzen

The 3 B’s
Voor de kleine podia of als het gewoon wat zachter moet nu ook de 3 B’s (Baltus, Bogaard en Bos) zelfde repertoire maar lekker akoestisch ! 
Ook het optreden van B’s Blues Band in lokaal Vredebreuk in juni was een blues happening  de kelder zat tot de nok toe vol en de toeschouwers in lokaal kregen waar voor hun geld er heerste een echte blues sfeer in de kelder van lokaal vooral John Baltus die Paul Bogaard uitlokte om naar een hoger niveau te gaan spelen en het ging zo op en neer en er kwam meer vuurwerk in het spel de hele band ging er in op een heerlijke avond in lokaal, waar je gerust voor meer soorten muziek bijna iedere avond terecht kan en een afspraak kan maken als je een sessie wil doen wanneer je ook in de kelder komt het is er altijd gezellig .