Cary van Rheenen’s boekpresentatie

Afgelopen zaterdag waren we te gast op de boekpresentatie van Cary van Rheenen. De bekende Hagenees en dus ook schrijver. Maar natuurlijk ook bekend is van de Gebroeders de Gier, zijn deelname in rockbands en als Cary van Rheenenkandidaat voor de Haagse Nachtburgemeester vorig jaar.   Hij publiceerde zijn korte verhalen onder de naam: ‘Nachtmijmeringen’ regelmatig op Facebook. Op een gegeven moment besloot hij ze te bundelen en in boekvorm uit te brengen. En ook bij een verhalenbundel hoort natuurlijk ook een boekpresentatie. Of een lezersbal zoals Cary dat zelf uitlegde.

Deze vond plaats op Cary zijn verjaardag zaterdag 14 september in Rijswijk. De eerste voordracht uit zijn bundel werd gedaan door zijn schoonzoon. Daarna volgde Cary’s eigen praatje en reikte hij zijn eerste twee boeken uit aan zijn dochter en aan zijn vriendin. Toen was het tijd voor het muziekprogramna en werden door zijn uitgever Jeroen de bundels verkocht. Na je aankoop kon je Cary je bundel laten signeren. En aangezien hij dat geheel op eigenzinnige en uitgebreide manier deed was hij hier de hele avond mee zoet. Maar het was gezellig, de Afgelopen zaterdag waren we te gast op de boekpresentatie van Cary van Rheenen. De bekende Hagenees en dus ook schrijver.muziek goed en de ongeveer 160 aanwezigen vermaakten zich prima. Aan de bar was het lekker druk en  en de hapjes gingen in het rond.

Het mooiste van de avond was een meisje die vertederend naar signerende Cary wees en iedereen vertelde: “Dat is mijn opa!” Haar opa werd helaas geen Haagse Nachburgemeester ondanks dat hij de favoriet van het publiek was. Maar aan de andere kant  hadden we dan waarschijnlijk door tijdsgebrek deze mooie verhalenbundel moeten missen.

Facebook Cary van Rheenen

Klik op een onderstaande foto voor de diashow