Culinair Zoetermeer

Culinair Zoetermeer 2013

Het was een prachtige dag om Culinair Zoetermeer 2013 te bezoeken op het marktplein, achter het stadhuis. Dit culinaire festival heeft als doel om het publiek op een leuke en goedkope manier kennis te laten maken met specialiteiten van de fantastische Zoetermeerse restaurants. Daarnaast is het ROC Mondriaancollege als  aanbieder van horeca-opleidingen in de Haagse regio, aanwezig met een eigen restaurant en terras. Hier koken en serveren studenten onder leiding van hun docenten fantastische gerechten met onder andere asperges, ossenhaas, coquille’s en kreeft.

Culinair Zoetermeer 2013 Als Culifreaks hebben we weer genoten van de een gezellig festival, waar gelachen, gedronken en gegeten wordt. De grote tent zorgde voor nodige schaduw en op het podium was altijd live muziek. Kortom, Culinair Zoetermeer is echt een aanrader op het gebied van culinaire festivals.

Deelnemers zijn Bodega Norton, ROC Mondriaan, restaurants: Koetjes en Kalfjes, Lapidaire, Caesar, Vrienden, De Witte Raaf, Bo & Ro Kookstudio, Hofstede Meerzigt, De Heeren van Soetermeer en IJssalon Zinn.

Ook vandaag (7 juli) is het Culinair Zoetermeer nog te bezoeken.

Klik op een onderstaande foto voor de diashow