Altijd muziek in Delft

160427014_Altijd muziek in delft

Altijd muziek in Delft is toch wel wat! als een Hagenaar dit zegt  moet er op dit gebied wat aan de hand zijn, zo weet ik dat Boy Mosterdijk daar een gitaarwinkel heeft en ook wat optredens verzorgd, maar wanneer ik ook in Delft kom is er live muziek . Zo ook met Koningsdag 2016  tijdens het wandelen langs de grachten kwam me aardig wat geluid tegemoet en drukte van uitgedoste studenten met bier en hapjes die met de studentenband Oranje Boeven meezongen en er was plezier genoeg aan de gracht. Zo ook bij de Visbanken was er een band aan het spelen maar dit geluid kwam niet boven het volumen uit van een band die op de Markt bezig was dus mijn wandeling ging naar de Markt jammer mijn oordopjes vergeten wat een muziek explosie op het grote podium trad de Horse op, ik trilde over mijn helen lichaam zoveel decibel was daar het was spetterend maar veel te hard dan maar snel mijn weg vervolgen even naar de rust gewandeld richting de Doelenstraat waar ik nog een brassband tegen ben gekomen met vel koperen instrumenten en een paar mooie zangeressen even door de Doelenstraat gewandeld over de kermis richting station waar ik ook nog een huiskamer concert tegen kwam .Bij café de Oude Jan was het een drukte van je weet wel daar traden zoals ieder jaar de The Clarks op het was ouderwets gaaf de middag ook ik ben naar de tram gewandeld en thuis mijn oren ten ruste gelegd Klik op een fotootje voor de diashow