Haagse Fotografen Exposeren

Haagse Fotografen Exposeren…flyer haagse fotografen exposeren

In de Hofstad wonen en werken veel talentvolle fotografen, die dagelijks beeldmateriaal leveren voor nieuwssites, beeldbanken en gedrukte media. Er wordt echter maar weinig afgedrukt, terwijl we gerust mogen aannemen dat veel van de opgeslagen foto’s prachtig zouden staan in een interieur van een woning of bedrijf. Nu hebben wel veel fotografen de grote wens om eens ergens te mogen ‘hangen’, maar deze gaat maar zelden in vervulling.

Martin en Hans Simonis van fotovaak.nl willen hier graag verandering in brengen. Al eerder organiseerde het tweetal vier succesvolle en goed bezochte foto-exposities met eigen werk in Brasserie / Galerie Mondriaan in winkelcentrum De Savornin Lohmanplein. “Nu is de tijd gekomen, om ook met andere Haagse Fotografen ‘onze’ muren te delen”, aldus de heren.

Op de nieuwe expositie, met de naam Haagse Fotografen Exposeren, worden foto’s van Hans Simonis, Marianne Smit, Martin Simonis, Peter van Bergen Henegouwen, Richard Mulder, Rob Schippers, Robert John Henderson en Wilco Eckhardt geëxposeerd. De werken zijn afgedrukt op acrylaat, canvas, papier of dibond. Gezien de diversiteit van de foto’s, belooft het een mooie gevarieerde expositie te worden. Er worden ook meer foto’s opgehangen dan bij de voorgaande edities.

De expositie zal officieel worden geopend op zaterdag 19 november vanaf 15.00 uur. Alle trotse fotografen zijn hierbij aanwezig om te vertellen over hun werk. Tijdens de openingsreceptie, wordt er door de nieuwe eigenaar van Brasserie / Galerie Mondriaan een proeverij van kleine hapjes geserveerd, welke gebaseerd zijn op de vernieuwde menukaart.

Openingsreceptie: Zaterdag 19 november 2016 15.00-17.00 uur
Toegang: GRATIS ENTREE
Looptijd: van 19 november 2016 tot 16 maart 2017
Waar: Brasserie Mondriaan, De Savornin Lohmanplein 37, 2566 AC Den Haag
Facebookeventhttps://www.facebook.com/events/1076511905797261/