Expositie Toegankelijkheid

Toegankelijkheid Foto ExpositieNa het succes van de expositie ‘Veelzijdigheid’ zijn Martin en Hans
Simonis opnieuw in de regisseursstoel gaan zitten en hebben
wederom een expositie georganiseerd. Na het bestuderen van de
beschikbare ruimte in Brasserie / Galerie Mondriaan, is het
belichtingsplan aangepast en hebben ze ervoor gekozen meer
werken te gaan exposeren.

De titel van de 2e expositie Toegankelijkheid, slaat in de eerste plaats op de manier van exposeren, beide heren fotograferen zeer verschillende onderwerpen, waardoor het voor de bezoekers en restaurantgasten erg toegankelijk is. Daarnaast wordt de verkoopprijs bewust laag gehouden. Niet omdat de foto’s van fotovaak.nl minder waard zouden zijn, maar juist om het voor ieder budget toegankelijker te maken foto’s aan te kunnen schaffen.

Maar toegankelijkheid slaat ook op de locatie waar de expositie gehouden wordt. Brasserie / Galerie Mondriaan is al jaren een begrip in Den Haag. Ouders met kinderen maken makkelijk een keuze op de kaart, senioren vinden er ‘hun’ Oudhollandse gerechten en huiselijke sfeer en alleenstaanden in alle leeftijdsgroepen komen er behalve voor de toegankelijke gerechten ook voor de aanspraak en gezelligheid. Dit is ook nog eens toegankelijker geworden door een verlaging van alle prijzen in de nieuwe menukaart. De nieuwe eigenaar, die voorheen hier werkte vaart een nieuwe koers, maar doet oude havens aan en geeft nu eenmaal meer om gezelligheid dan om winst.

Al deze aspecten maken fotovaak.nl en Mondriaan wederom een krachtig team.


UPDATE 30 mei 2015

Einde Expositie ToegankelijkheidErg tevreden zijn we over alle reacties en blij met de complimenten over onze tweede eigen expositie bij Brasserie / Galerie Mondriaan. Verder deed de expositie ‘Toegankelijkheid’ zijn naam eer aan, het is toch een voldoening dat andere personen het leuk vinden om onze foto’s aan hun muur te hebben hangen. We hebben zowel op de opening, als op de receptie veel bezoekers mogen verwelkomen en ook kregen we regelmatig berichten van bezoekers die waren gaan kijken.
Maar een expositie is iets tijdelijks en Toegankelijkheid stopt op vrijdag 19 juni 2015. Dus mocht je het nog niet gezien hebben, je bent welkom in Brasserie / Galerie Mondriaan in Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein 37 van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 20.30 uur.

Is dit nu een echt einde? Nee, Toegankelijkheid stopt dan wel, maar inmiddels worden de voorbereidingen getroffen voor een nieuw spannend project. Binnenkort meer hierover…

Bij deze willen we meteen even iedereen bedanken die bij heeft gedragen de expositie ‘Toegankelijkheid’ tot een succes te maken. In de eerste plaats Mikos Storimans en de crew van Brasserie / Galerie Mondriaan voor de locatie, het welkomstdrankje en de goede zorgen. Happy Copy, Kopieër- & printservice voor alle drukwerk. Paul (met zijn lange armen en scherpe blik) voor het helpen met het ophangen van alle werken. Mallory voor het helpen van de promotie en steun. Hans Willink voor zijn motiverende woorden met betrekking tot ons zelfvertrouwen om te exposeren. En iedereen die liever niet bij naam genoemd wil worden, maar waarvan we hun inzet ook zeer waarderen.

Vorige expositie’s:
Veelzijdigheid 10 Mei – 19 september 2014
Toegankelijkheid 20 september 2014 – 19 juni 2015