Het verslag van TREK 2019. Al weer enkele weken geleden streek Foodfestival TREK weer neer in de Hofstad. Ieder jaar sluit deze foodkaravaan hun tournee door Nederland af in het Haagse Westbroekpark. Een aantal oude bekende foodtruckers, maar ook weer wat nieuwe gezichten en dus nieuwe gerechten. Daarnaast had de organisatie zijn beste gedaan om TREK 2019 weer net iets anders te laten zijn dan voorgaande edities. Hierdoor krijg je als bezoeker toch het idee dat je weer op een ander evenement bent, maar met de herkenningspunten van voorgaande jaren. Leuk was het lichtsnoer boven de biertafels, dit gaf net een wat gezelliger geheel. En hoe speciaal een kraam met kapotte pannenkoek stukjes in combinatie met yoghurtijs. Wat we zeker een aanwinst vonden was de oesterbar op dit evenement. De sfeer van trek, oesters, Cava, Westbroekpark en zon is een perfecte combinatie. Daarnaast waren de oesters rauw en gegrild ook echt erg lekker. Maar ook de aubergine gerechtjes, broodjes chorizo, broodjes vanglap (google het maar) kaasburgers, gegrilde garnalen en broodjes gegilde zalm waren heerlijk. We hebben genoten, heerlijk meegezongen (lees geprobeerd) op de oude hits van Abba, Boney M en Queen en genoten van de totale sfeer. Na dit uitvoerige verrukkelijke betoog over voornamelijk lekkernijen heb ik ook een klacht. En wel over de Slurp wijn, deze was TE lekker, dronk TE makkelijk weg en we weten van het einde van de avond nog maar TE weinig. Maar uiteindelijk hielden we er wel een TEvreden gevoel aan over. Festival Trek tot volgend jaar dan zie je ons weer TErug…
Klik op een onderstaande foto voor een diashow