De tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern staan garant voor inspiratie. Alleen alleen al de wandeling door het park heb je ogen te kort. Ook als je ergens speciaal naar op zoek bent is dat er gewoon. Er zijn wel wel zo’n 200 ideen van tuin opstellingen. Heb je een tuin met bomen en water laten ze je hier zien hoe je er een droomtuin met vogels en insecten van kan maken. Ook is er een tiny house tuin. Hier laten ontwerpers zien hoe bepaalde problemen opgelost worden. Er is goed nagedacht hoe groen en planten een mooie balans hebben met het tiny house. Ik heb wat laten zien uit de 200 soorten tuinen.

De plantenmarkt is sinds 2018 te bezoeken zonder entree te betalen voor het inspiratiepark. Je treft de plantenmarkt aan bij het entreegebouw. Naast onze plantenmarkt kun je ook direct even een kijkje nemen in onze cadeauwinkel!

De plantenmarkt van De Tuinen van Appeltern is, evenals de cadeauwinkel, iedere dag geopend. Op ons ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, met takken sjouwen en alles was ze verder zelf nog weten te verzinnen! Als je naar de tuinen van Appeltern ga neem dan de tijd om hier van te genieten ik heb dat wel gedaan. Klik op een fototje voor de diashow.