Festival Trek

Net als de voorgaande edities was Festival TREK in Den Haag ook dit jaar een groot succes. En geheel volgens traditie is Fotovaak.nl er ook weer bij in het Haagse Westbroekpark.

TREK is altijd een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Je kon plaats nemen aan de Chef’s Table van één van de mobiele food trucks. Of proeven van smaakvol bereide nieuwe gerechten. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers; de smaakpapillen werden een weekend lang getrakteerd.

Ook waren er bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances maakt een bezoek aan TREK compleet. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen op TREK de kans om op mijn bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Ook een theaterkaravaan trok door het park om iedereen te vermaken. Zodra de avond viel werd de dag dansend afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

We genoten onder andere van de Fine de Claire oesters van de Oesterkraker, en de Empanada’s van Venezueloos. Hier was het tenminste nog betaalbaar. Want bijna alle foodtrucks waren de prijzen fors hoger dan eerdere edities. Terwijl de porties steeds kleiner zijn geworden. Daarnaast stonden er naar ons idee teveel kermisattracties. Door deze zaken lijken de echte foodies ook plaats te hebben gemaakt voor mooilopers en festivalwannabees. We hebben besloten volgend jaar niet meer naar TREK te gaan, ondanks dat we op alle Haagse edities geweest zijn.

klik op een fotootje voor de diashow