Foodtruckfestival TREK Rotterdam

Afgelopen zondag besloot ik weer eens een foodtruckfestival te bezoeken. In verband met het Hemelvaartsweekend, was het aanbod groot. Ik belde mijn zus en vroeg haar mee te gaan naar TREK Rotterdam. Mede omdat ik al drie opeenvolgende jaren een enthousiaste bezoeker van TREK Den Haag was geweest en zij nog geen ervaring had met een dergelijk evenement. Nu was het helaas zondag wel een koude bewolkte dag en we kwamen ook wat vroeg aan op het festivalterrein in het Vroesenpark. Er waren nog maar weinig bezoekers, maar dat gaf ons wel de kans om alle foodtrucks goed te bekijken.

Dus na een paar rondjes kregen we best wel trek en besloten we toch wat te gaan proeven. Een proeverij van zes minikroketjes sprak ons wel aan. Echter waren voor het bedrag van € 7,50 deze wel erg mini en ook was de smaak minimaal.

Dus op naar een oude bekende van Trek Den Haag voor een bowl met rijst en overheerlijke rendang. Dit was gelukkig wel een succes… een geruime tijd en een cocktail later kregen we weer trek. Deze besloten we te stillen bij I Love SuriFood. Deze authentieke Surinaamse smaken vervelen nooit. We genoten van een echt broodje Javaanse kip en een lekkere rotirol. Ook mijn zus was erg onder de indruk van I Love SuriFood. Het leukste is gewoon het hele verhaal erom heen, de huidige eigenaar die als kleine jongen alles van zijn vader leerde en de smaakervaring er al vanaf zijn jeugd meekreeg. Dat merk je, dat proef je dat ervaar je.

Conclusie: TREK Rotterdam is net zo leuk als TREK Den Haag, dus we kunnen niet wachten totdat in september de TREK foodkaravaan weer naar het Haagse Westbroekpark komt…

Website TREK

Klik op een foto voor de diashow…