Gezellige Foots Live muziek

16020501_een_avond_Foots_live

Gezellige Foots Live muziek

Gezellig Foots Live muziek, is ook weer zo’n zaak in Den Haag waar je kan genieten van leuke optredens en dat gebeurde ook op 3 februari 2016  in Reinkensraat van Den Haag en het was des te meer leuk dat ik door mijn oude buurmeisje Soesila gevraagd was om wat foto’s te komen maken van toch ook wel weer bekende muzikanten zoals John Baltus en Frenk van meeteren  en niet te vergeten Peter Wassenaar maar voor mij was wel nieuw Michael Eschauzier maar dat maakte voor de muziek niets uit er werd gelijk begonnen met een blues ik was toen aan het trainen voor de CPC  loop van Den Haag dus ik heb er een dansje van gemaakt met de naam tripling shipping bluess had ik gelijk mijn oefeningen voor die dag gedaan. De muziek was heerlijk de sfeer goed en de aanwezige gezellig met een Hennie Chi en Evert Vrolijk  Maarten Willems en meer, het werd een pracht avond om niet te vergeten daar bij  Foots Live. Klik op een fotootje voor de diashow