GEWELDIG NIEUW FESTIVAL OP HET PLEIN VAN DAKOTA!

GEWELDIG NIEUW FESTIVAL OP HET PLEIN VAN DAKOTA! GRATIS TOEGANG. FEESTELIJKE, SPETTERENDE OPENING VAN ONS NIEUWE THEATERSEIZOEN TIJDENS UIT FESTIVAL DEN HAAG.

Het culturele seizoen is weer begonnen en in Den Haag vierde we dat van 1 tot 3 september met het UIT festival.
Op vrijdagavond hebben alle cultuurankers van Den Haag open huis gehouden voor hun eigen stadsdeel.
Dakota vond dat niet genoeg en had zin in een groot feest voor Escamp. We spraken buurtbewoners, vaste gasten en onze patners. We bedachten binnen het UIT Festival een eigen twee daags festival op het plein van Dakota te organiseren. Het Ook van Jou festival!

Het plein van Dakota was één groot festival op 1 en 2 september. In het weekend van het UIT festival Den Haag opende we het nieuwe theaterseizoen op een grootse manier. Heerlijk eten (uit de buurt!), verhalen, muziek, film, optredens en allerlei acts over tussendoor. Vertel je verhaal bij Riboet, ontdek muziekinstrumenten bij de muziekbalie van orkest Morgenstond, haal lekker wat te eten en geniet van de optredens op het podium. Maak je eigen film in de filmtent, laat je schminken, luister naar de mooiste verhalen en verwonder je bij de circuscapriolen van Circaso en free run van de Jump Academy.

Het leuke is dat het festival mede mogelijk wordt gemaakt door onze buurt. Het programma is tot stand gekomen in samenspraak en met medewerking van onze buurtbewoners. Alle eet kraampjes werden bemand door mensen uit Escamp met een voorliefde voor koken van heerlijk eten.

We opende het seizoen met een groot spektakel en dat doen we graag samen. Delen van dit verhaal bron theater Dakota nieuws