Haarlem Culinair

Haarlem Culinair

Haarlem CulinairHaarlem Culinair

We zijn gek op culinaire evenementen en hebben er de laatste jaren ook al vele bezocht, dus we zijn wel wat gewend, echter is het Haarlem Culinair toch gelukt ons te verrassen. Mede door mooie locatie in het oude centrum van Haarlem, tegen het decor van de Grote of Sint Bavokerk en de oude gevels. Maar ook de deelnemers met mooie en lekkere gerechtjes, de sfeer en de toegankelijkheid. Opvallend en eigenlijk best prettig was dat je op Haarlem Culinair gewoon met geld kon betalen, dit gaat meestal op dergelijke evenementen met muntjes of vouchers.

Op een ‘culinair’ festival kan je kennis maken met restaurants van een stad, deze zetten een mobile keuken en restaurant op en presenteren meestal met een miniversie van de gerechten van hun kaart. Deze hapjes kan je dan op locatie eten en je betaald een gereduceerde prijs.

Wij waren er op zondag, de laatste dag van dit evenement. Duidelijk was dat er aan de tijdelijke restaurants op Haarlem Culinair veel aandacht was besteed aan decoratie, personeel en gerechten. Alles zag er ondanks de warme dagen nog piekfijn uit. Haarlem Culinair is duidelijk een goed georganiseerd evenement, zeker een tip voor volgend jaar! Combineer het met alles wat Haarlem te bieden heeft op het gebied van musea, winkelen en architectuur en je hebt zo een dag vullend programma.

Website Haarlem Culinair

Klik op een onderstaande foto voor de diashow