Hoogtij Den Haag

Hoogtij Den Haag is een opkomende vorm van vernieuwende kunst in Den Haag. Vooral uniek in Den Haag is Trixie een interactief kunstproject door kunstenaars van over de hele wereld, die zonder repetitie een spontaan  en uitbeeldend kunstwerk met elkaar en aanwezige materialen maken. Maar waar moet je  als fotograaf beginnen! Om dit zo goed mogelijk vast te leggen. Even de knop omdraaien op het moment dat de voorstelling zeer heftig is. Kijken en fotograferen. Ik heb een stukje Zen boeddhisme, Meditatie gezien. Maar ook  Flower Power en  Hippie gedrag. Trippen en het gebruik van geest verruimende middelen. Ik ben op dat laatste gekomen van wegens het gedrag van de spelers. Zo heb ik het gezien in mijn beleving. De voorstelling was heftig, maar goed gedaan.

Fredy E. Wubben is een professioneel beeldend kunstenaar en ontwerper en exposeert in binnen en buitenland. Krijgt opdrachten van diverse gemeente en provincies. Een van haar ontwerpen is in bezit van Z.M Koning Willem Alexander en H.M Koningin Maxima de Koningsglazen. De glazen zijn geblazen door meester glasblazer Peter Novotny. Maar niet alleen glas gebruikt Fredy maak ook zeer mooie werken van brons, hout, rvs. Als fotograaf heb ik van Fredy een mooie uitleg over haar werken in de Pulchri Studio gekregen.

Tijdens Hoogtij, wanneer de zwaartekracht van de Maan het sterkst is,  zal Moon Gallery een selectie van kunstvoorwerpen doen landen in QUARTAIR. Vergezel ons op 24 mei bij het observeren van de maan en het reiken naar de sterren. Moon Gallery is een internationaal kunstcollectief. Een verzameling van ideeën die het waard zijn om naar de maan te sturen. Samen ontwikkelen we een interplanetaire cultuur voor een sociale interact. Ook naderen we de dag dat de Apollo 11, 50 jaar geleden 22 juli 1969 op de maan lande. Het project Moon Gallery is een initiatief dat er  in 2022 honderd kunstvoorwerpen naar de maan zal lanceren in een compact formaat van een 10x10x1op de buitenkant van een maanlander.Ik heb in deze Hoogtij rondgang drie mooie projecten met veel plezier belicht. Op deze rondgang heb ik ook genoten van de anderen galeries met mooie kunstwerken.