Jazz in de gracht 2013 Deel 2-3

2013318_160_jazz in de gracht 2013_deel 1_deel 2_hans simonis_fotovaakJazz in de gracht 2013

Jazz in de gracht dat zijn  twee avonden feest aan de grachten van het Groenewegje en de Bierkade in Den Haag waar de terrasjes vol met toeschouwers zitten en de waterkanten ook. Het wachten is nu op de schuitjes van de Ooievaart met een muziekband er op, die op een paar vaste plaatsen aanmeren het wachten werd beloont en dan gaat de muziek los.

Vrijdagavond rond 17.00 uur werd de spits afgebeten door Starke en Gorter het duo maakt live improvisaties van jazz, Soul, en popmuziek, Arthur Ebeling is in Nederland bekend als een van de meest authentieke, en ontzagwekkende blues gitaristen rondom rhythm ’n  en singer-songwriters. Meretrio  Emiliano woont in Graz, Oostenrijk, waar hij Jazz studeert, en ontwikkelt nieuwe projecten met grote ensembles, zoals de negen koppige band “Mereneu Project” Straight Up Hogs,heftige en intense blues met zanger Thijs Sijbrandij gesteund door drie Haagse muzikanten. Sascha & The Sharp 5  bestaat uit een aantal zeer goede jazzmuzikanten, Rag Mob is een western swingband uit Den Haag. De band speelt van en voor Elvis, The Basily Boys Zonzo, Noekie, Raklo en Morice, zijn 4 jonge telgen uit de beroemde zigeunerfamilie Basily, Ben Van Dungen, Jazz moet danceable’ zijn en de blues moet erin zitten, Jazz Min Lau & Friends:  Jen min Lau zorgde weervoor een verrassende afsluiting van de eerste avond van jazz in de gracht,

Zaterdagavond, Little Boy Blues Band . De gitaar en stem van Hein ‘Little Boogie Boy’ Meijer zijn een klasse apart. Anna Elis de Jong Group, Anna Elis de Jong startte haar muzikale carrière in Rotterdam waar ze aan het Rotterdams conservatorium Jazz studeerde .Remmelt,Muus,& Femke  zijn singer/songwriters. Blood Sweat & Kiers. Super swingende kwartet gelukkig weer van de party bij jazz in de gracht. Maria Jose’ Sobral and Brailian Moods, Tracin’ Tracy & Zane Massy  Het bloed kruipt waar het niet gaan mag, een uitdrukking die zeker van toepassing is op drummer Dennis Nederhof, The Scandals, Live muziek wil je niet alleen horen maar ook zien en voelen. Ashtraynutz  Met Joël Gaerthé (21 augustus 1991) heeft Soepermarkt een ruwe diamant in handen,. Stef van Es.

Klik op een onderstaande foto voor de diashow