Jazz in de Gracht 2015 (deel 1)

Jazz in de Gracht 2015
Jazz in de Gracht 2015Afgelopen weekend was Jazz in the Gracht 2015. De elfde editie van het inmiddels bekende Haagse Jazzfestival op de grachten van de Bierkades, Groenewegje en sinds dit jaar ook de Veenkade. Waar vroeger Den Haag de grachten dempte, komen nu weer kades tevoorschijn. Een mooi voorbeeld hiervan is de Veenkade, welke ook meteen in beeld kwam als deelnemende locatie voor het evenement.
Kleine kindjes worden groot en zo heeft ook Jazz in de Gracht 2015 een flinke upgrade gekregen. Net als vorig jaar wederom drie dagen en wat zeker een mooie aanvulling is op het festival is de kade met de drukbezochte foodtrucks. De rollende keuken, kokende karren en foodnomaden met hun gevarieerde assortiment. Van Newyorkburger en biofrieten tot een plankje met tapas voor 2 personen. Lekker even zitten aan een biertafel en genieten, om daarna weer met een glas (van plastic) in de hand rond te lopen en te genieten van de muziek.
Met de deelnemende horeca, de foodtrucks en de veelzijdige muziek, is de doelgroep flink vergroot. Het festival Jazz in de Gracht gaat duidelijk met zijn tijd mee en we kijken terug op een zeer geslaagd evenement.
Klik op een onderstaande foto voor de diashow