Lake Heaven in Lokaal

IMG_0243Lake Heaven in Lokaal vredebreuk.

Lake heaven in Lokaal vredebreuk Den Haag een band waar ik nooit van gehoord had wat zal deze avond brengen ik had geen idee. De band begon te spelen en ik vond er geen reet aan dacht ik, natuurlijk blues geluid gewent. toch mijn fototoestel maar gepakt en daar heb ik geen spijt van gekregen de band kwam op gang met hier en daar een klein vals nootje maar dat verwijt ik aan een beetje spanning de zanger van de band Joram C ontpopte zich als een ware leider en zorgde dat hun muziek juist werd vertolkt dat bracht ook de drummer van de band Rogier Groenwegen in een hogere sfeer. Met Edward Heléne op gitaar en Sander van Neederveen op bas gitaar was de band toch wel compleet. Het werd gezellig in lokaalvredebreuk onder het genot van een drankje en een praatje en ondanks het vrijdag de dertiende was heb ik het naar mijn zin gehad daar in de tofste muziek kelder van Den Haag.   Klik op een fotootje voor de diashow