Le Marie Marché Den Haag

Reiemen van fietsband op de Le Marie Marché Den Haag

Reiemen van fietsband op de Le Marie Marché Den HaagAfgelopen zaterdag brachten we een bezoek aan Le Marie Marché Den Haag op het Plein. Deze nieuwe maandelijkse markt wordt gehouden op diverse locaties in het centrum. Het concept is geïnspireerd op de dromerige sfeer van Franse markten.

Tal van kramen met bijzondere eigentijdse, uitheemse of juist authentieke producten. Niet uitsluitend eetbare producten zoals kazen, droge worst, wijnen, rustieke broden, jam, chocoladebrokken, olijfolie en aardbeien. Ook kraampjes met tassen, kettingen, riemen van fietsbanden, dromenvangers, kralen, schapenvachten, prenten en snijplanken. Kortom leuk als aanvulling op de boodschappen of wanneer je op zoek bent naar een apart cadeau. Daarnaast kon er geproefd worden van diverse lekkernijen en werden er crêpes en Japanse poffertjes verkocht.

De piano werd bespeeld door een opvallende pianist, die behalve voor een goed spel ook het publiek wist te entertainen. Jammer was dat het naar verhouding vrij rustig was, maar waarschijnlijk kwam dat door deze dag vlak voor de Pinksteren waar veel mensen weg zijn en het mooie weer. Het is wel een leuke aanvulling op het aanbod van evenementen in Den Haag. Kijk in de agenda van Le Marie Marché Den Haag, waar de volgende edities te vinden zijn.

Website: Le Marie Marché Den Haag

Klik op een onderstaande foto voor de diashow