Live Muziek bij Brasserie Mondriaan

Brasserie Mondriaan

Live Muziek bij Brasserie MondriaanBrasserie Mondriaan is een gezellig en betaalbaar restaurant in het Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, maar ook bekend om het organiseren van gezellige live muziek avonden.

Deze keer was een editie met allround zanger en entertainer Rob van Reeuwijk, die met gemak veel mensen op de dansvloer kreeg. Rob is geen onbekende in het Haagse, bij veel horecagelegenheden en feesten is hij een graag geziene artiest. Daarnaast vonden er spontane gastoptredens plaats met o.a. Lode Simmons en Astrid.

Omdat dit deel van Den Haag toch wel wat te kort komt wat betreft muziek en faciliteiten voor onder andere alleenstaanden en ouderen wil Brasserie Mondriaan hierop graag inspelen. Zo is iedere laatste maandag van de maand er een leuk keuze menu, wat weer de start is voor de maandspecials van de nieuwe maand. Daarnaast is Brasserie Mondriaan bezig met meerdere projecten zoals een nieuwe menukaart en nieuwe evenementen.

Samen met Italiaans Restaurant Giorgio eveneens in het winkelcentrum worden culinaire projecten bedacht en uitgevoerd tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Waaronder een paasdiner en een paasbrunch dit jaar.

Klik op een onderstaande foto voor de diashow