Mama’s Market 2016

160508_193_mamas_market_mamakelly_denhaagOp de tweede zondag in mei is het traditiegetrouw Moederdag, wat ook al een traditie begint te worden is Mama’s Market. Mama’s Market 2016 vond wederom plaats naast het bekende restaurant ‘Mama Kelly’ op de ‘Binckhorst’. Het blijft een unieke locatie met als decor het oud industrieel van de Caballerofabriek en het grote terras deels naast de jachthaven van de ‘Binckhorst’.

Op de markt was naast activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en een graffitischilderij maken een breed assortiment aan lifestyle, decoratie, tassen, kleding, sieraden en gadgets te vinden. Veelal in Ibiza-, hippie- of Pocohontasstijl. Daarnaast was er gratis limo voor de kinderen en een breed aanbod aan drankjes voor volwassenen in de buitenbar. Ook was de foodtruck van ‘Indian Roast’ aanwezig voor een broodje ‘pulled chicken’.160508_018_mamas_market_mamakelly_denhaag

Gezien de felle zon en de temperatuur van boven de 25° C, besloten we al snel verkoeling te zoeken op het mooie terras aan het water. 160508_259_mamas_market_mamakelly_denhaagTussen de familie’s die met hun moeder en/of oma aan de high tea zaten, genoten we van een lunch onder het genot van een Cava. Mallory koos de oude kaas kroketten en ik ging deze keer voor garnalenkroketten. De zelfgemaakte kroketten met brood van Menno, smaakte ons goed. Af en toe een zuchtje wind over het water, het lekkere eten en het fantastische weer deden ons genieten van deze dag. Wat ons wel opviel dat het minder druk was dan vorig jaar, maar dit jaar waren we eerder, viel moederdag precies in de meivakantie en was de temperatuur aanzienlijk hoger. Echter hadden we Mama’s Market 2016 niet willen missen.

www.mamakelly.nl

Klik op een onderstaande foto voor de diashow