Optreden Blues BV met John Baltus in Pulchri studio

De band Blues BV heb ik ontdekt op het Zeeheldenfestival. Waar ik een praatje maakte met wat muzikanten van de band. Een van die muzikanten was John Baltus het klikte gelijk tussen John en mij daar vertelde John dat hij in nog een paar andere bands speelt. Ik kreeg gelijk een uitnodiging om een optreden in Lokaal Vredebreuk bij te wonen en van dit optreden foto’s te maken. Sinds die tijd heb ik daar al heel wat sessies met plezier gefotografeerd .

Bandleden van BLUES BV zijn Peter Wassenaar op bas, ritmesectie Dries de Regt op drums, toetsenist Roy Romijn met zijn pianospel, John Baltus op gitaar, Ewald Sittrop frontman en en zanger van de band.

KLIK FOTO’S

Optreden BLUES BV in de Pulchri studio 2013
Optreden BLUES BV in de Pulchri studio 2013