Rrrollend Leiden 2014

Rrrolend Leiden
 Rrrolend Leiden
Rond de Pieterskerk vond Rrrollend Leiden plaats, omdat het rrrollend concept ook het Haagse Lange Voorhout aandoet op 19,20 en 21 september besloten we alvast een kijkje te nemen. Omdat het plein rond de Pieterskerk niet heel groot is stonden de Foodtrucks redelijk dicht bij elkaar. Je zou verwachten dat dit te krap zou zijn, echter ontstond hierdoor een knus foodplein.
 
Er vielen blaadjes en af en toe een spatje regen, maar de sfeer leed hier niet onder. Veel vrolijke en gezellige mensen in de rij bij een populaire truck of aan een bierbanktafel met een heerlijk gerecht. Ook de Cubaanse promotietruck voor de film ‘Chef’ was aanwezig met de gegrilde Cubanos. Maar ook Flamküchen, Sushi en natuurlijk helemaal geweldig was de grote pan met de garnalenspies, geroosterde tomatensoep en basilicumbrood.
 
Ook aan de kinderen was gedacht, in de naastgelegen kerk konden ze schommelen op de grootste schommel, in het minireuzenrad of op de rodeostier. Wilde je nog wat lichaamsbeweging, dan was het mogelijk om de toren te beklimmen van de kerk.
 
Kortom de Reizende sterren maakten van rrrolend Leiden een knus en gezellig foodfeest!

Website’s:

Rrrollend Leiden
Rrrollend Den Haag
www.reizendesterren.org

Website Chef (de film)

 
Klik op een onderstaande foto voor de diashow