Strand en terras beurs

IMG_0091Strand en terras beurs.

Strand en terras beurs:op J.l donderdag 13 november werd door organisator Strand Nederland de strand en terras beurs in het Center Parc hotel in Zandvoort gehouden

Voor wie is de beurs bedoelt.

Bezoekers; Strandpaviljoen houders, Stadsstrandbeheerders, alle horeca en campings langs de Nederlandse kust, Rijkswaterstaat, evenementenbureau’s, diverse gemeente’s -en overheden.

Organisator: Strand Nederland.

 

Ongeveer 120 verschillende (horeca)leveranciers en bedrijven die diensten verlenen aan de horecaondernemers op het strand waren op deze beurs vertegenwoordigd om hun producten en diensten aan te prijzen. Onder het genot van een hapje en een drankje, wat het praten wel wat gemakkelijker maakte, konden ook paviljoenhouders uit het land persoonlijk kennis maken met de nieuwste producten en diensten. Het assortiment was groot van Drukwerk (http://www.compleetdrukwerk.nl) tot watervrije urinoirs en alles wat daar nog tussen in zit, er was genoeg om een zeer groot strandpaviljoen van te bouwen en in te richten en dan kon je nog eten en drinken ook! Ik had het voorrecht om van deze beurs, op uitnodiging, een kleine foto impressie te maken voor fotovaak.nl  en ik heb ook als fotograaf een gezellige middag gehad.

 Klik op een fotootje voor de diashow