Vlinders aan de Vliet wordt groter

Vlinders aan de Vliet wordt groter. Na 12 seizoenen is het dan zover, de vlindertuin wordt groter. Het kriebelt bij eigenaar Jan Kienjet om zijn kleine vlinder/dierentuin groter te maken. De tuin was al jaren aan een uitbreiding toe, maar door omstandigheden kwam het er niet van, maar nu kan het project van Jan Kienjet beginnen. In al de seizoenen dat ik in de tuin foto’s maak heb ik veel over vlinders geleerd. Ik heb ook met veel aandacht! naar de wensen van Jan en zijn vrouw Janneke geluisterd. Met de uitbreiding van de tuin eens zo groot,worden er ook leerlingen van het Wellant College in dit project betrokken. Misschien met hun denkwerk wordt de tuin nog mooier. Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen als de tuin weer open gaat. Ik laat toch nog even wat foto’s zien van de oude gezellige tuin.