Welkom in DinoPark Amersfoort

IMG_0080

Welkom in DinoPark Amersfoort

In het DinoPark maak je een wandeling door de tijd. Een route van bijna een kilometer lang, leid je langs ruim zeventig levensgrote dinosauriërs. Vijftien van deze dinosauriërs kunnen zelfs echt bewegen. Een bijzondere bewoner is de Brachiosaurus! Hij is 12 hoog en 27 meter lang, durf jij hem op te zoeken?

Dino-renbaan

Op de dino-renbaan kun je je eigen snelheid meten aan die van de dinosauriërs. Nadat je op de rode knop hebt gedrukt, hoor je de brul van een dino. Ren zo snel en hard mogelijk, totdat je de dino nogmaals hoort brullen. Dan stop je. Aan de zijkant van de dino-renbaan staan borden met namen van de dinosauriërs erop. Je kunt even snel rennen als de dinosaurus op het bord waar jij bent geëindigd!

Stuur je familie en vrienden een oerfoto!

Wil je je vrienden en familie de groetjes doen uit het DinoPark? Stuur dan een e-mail uit de oertijd. Op de foto lijkt het net of een dino je probeert te grijpen! Durf jij dit aan?

Dinosaurusbotten graven

In de groene tent aan het einde van het Dino Park kun je je voordoen als een echte paleontoloog. Lukt het jou om het skelet compleet te maken?  Bron

Ik heb een tijdje rond gelopen met de gedachten om dit te publiceren maar het is natuurlijk een stukje oer geschiedenis en ook het bos met de dieren geven deze tijd natuurlijk weer en alles is zo opgesteld dat foto’s maken veel plezier geeft.  Klik op een fotootje voor de diashow