Zomercarnaval Straatparade

IMG_0338Zomercarnaval Straatparade

Zaterdag 19 juli – 13:00 uur
Centrum Rotterdam

De Zomercarnaval Straatparade heeft geen uitleg nodig. De grootste tropische parade met meer dan 20 nationaliteiten is het kleurrijke hoogtepunt van Rotterdam en viert haar 30e verjaardag! Zoals elk jaar zal de parade door de binnenstad van de Rotterdam trekken en probeer dan maar eens stil te staan. Onmogelijk! Het 30 jarig jubileum van de Zomercarnaval Straatparade zal absoluut niet onopgemerkt voorbij gaan, dus reken maar dat het een speciale editie wordt.
Vrijwilligers maken dit evenement mogelijk en zonder de hulp van alle vrijwilligers kunnen wij dit niet voortzetten. Hulde dus, aan deze mensen! Bron zomerstraatfestival

Het was tropisch warm in Rotterdam rond de 33 graden de markt en de winkels waren uitgestorven, maar hoe dichter je naar de Coolsingel toe kwam hoe drukker het was ik hoorde in de verte muziek en gezang en langs de Coolsingel stonden ook gezellige kraampjes, toch maar even vragen! wat er te doen was en het antwoord was dat de optocht van het zomercarnaval in aantocht was dat vond ik wel leuk om foto’s van te maken en wachten dat het kleurrijk schouwspel er was, het ging er op zijn Braziliaans aan toe langs de hele route werd er gedanst en getrommeld mijn oren konden het maar net aan maar ik vond het leuk dit ook een keer meegemaakt te hebben.