2013 De koudste City-Pier-City ooit!

De 39e editie van de City-Pier-City zal de boeken ingaan als de koudste ooit! Gelukkig had de organisatie ook voor een dergelijk scenario een draaiboek en werden de juiste maatregelen getroffen om dit fantastische Haagse sportevenement in goede banen te leiden. Maar de kou, de hagel en de sneeuw, niets leek de vaak fanatieke atleten te kunnen deren. Bijna alle deelnemers waren goed aangekleed met lange broeken, lange mouwen, handschoenen en ijsmutsen. Maar van de gezichten was duidelijk af te lezen hoeveel moeite het kostte om een prestatie neer te zetten.

Aan de supporters lag het niet, ondanks dat het er minder waren dan voorgaande jaren, was iedereen langs het parcours wel heel enthousiast. Zo stond Hagenees Henk Bres op de Loosduinseweg iedereen aan te moedigen, op de Segbroeklaan kwam er uit een speaker motiverende muziek en stond verderop ook een dweilorkest te spelen. Op de Raamweg werden de atleten bij hun voornaam aangemoedigd om nog even de laatste meters door te zetten.

Kortom een zeer geslaagde dag ondanks de beproevingen die de sporters, de organisatie, de vrijwilligers, de hulpdiensten en jullie fotovaak.nl gastfotograaf moest doorstaan. Met een mooie serie foto’s van de halve marathon (21 km) en spierpijn van het meelopen en vasthouden van de camera, kijk ik terug op een geslaagd evenement.

KLIK HIER VOOR HET FOTOALBUM

130310_174_citypiercity_denhaag