City-Pier-City foto’s door gastfotograaf

Omdat de fotoblogger Hans Simonis ook dit jaar weer zelf deelnemer is bij de Halve Marathon van de 39e City-Pier-City loop, zal ik ondanks dat het geen estafette is het stokje even van hem overnemen. Als zijn zoon en grafisch ontwerper ben ik nauw betrokken bij fotovaak.nl. En aangezien ik ook fotografeer, zal ik zondag 10 maart proberen een zo goed mogelijk beeld te geven van dè bekendste halve Marathon van Den Haag. Het parcours loopt samengevat van de Koningskade, via de Javastraat, Valkenboslaan, De Savornin Lohmanplein, Segbroeklaan, Scheveningse Boulevard, Koningskade naar het Malieveld.

Hieronder een foto van vorig jaar, Hans loopt in het midden in het geel met startnummer 4971

Klik hier voor de website van de City-Pier-City

citypiercity_denhaag_martin

Dit fotografeerde ik vorig jaar!