4e editie Aircooled Scheveningen (2/3)

150517_19_aircooled_2015_scheveningen_fotovaak_hans.JPGAfgelopen zondag was alweer de 4e editie Aircooled Scheveningen een feit. Een groot deel van mijn leven was ik werkzaam in diverse garages als autoelektricien en ik kon dus mijn hart ophalen op de Scheveningse Boulevard tijdens Aircooled Scheveningen 2015. Mooi dat er nog zoveel oude auto’s waaronder veel Volkswagens bewaard zijn gebleven. Het mooiste vind ik de in originele staat gerestaureerde modellen kevers en Volkswagen bussen, maar ook de verlaagde en speciale uitvoeringen zijn geweldig. Ook voor het Kurhaus stonden nog enkele wagens, de rest fotografeerde ik aan de zeekant.

Ook was er livemuziek door een leuk bandje en werden er t-shirts verkocht. Een compleet een goed georganiseerd evenement, waar ik volgend jaar ook graag weer bij aanwezig wil zijn.

Serie (1/3) Martin Simonis
Serie (3/3) Martin Simonis

Klik op een onderstaande foto voor de diashow