Aircooled Scheveningen 2015 (1/3)

150517_0487_aircooled_scheveningen.JPGAfgelopen zondag vond op een zonovergoten Boulevard de 4e editie van Aircooled Scheveningen plaats. Vooral Volkswagens in alle soorten en maten, werden bekeken door de honderden bezoekers die naast van het prachtige weer ook genoten van de oude glorymodellen van VW. Waaronder originele gerestaureerde (Bril)kevers, vwbussen, transporters, spijlbussen, Buggy’s, Kevercabriolets, etc. Behalve origineel waren er diverse customstyled modellen bij in ratlook, vintage of hippiestyle.

Tussen de ruim 450 VW’s was ook hier en daar een Citroën 2CV te vinden. Hier en daar stond er wat te koop, maar het waren voornamelijk trotse Aircooled Oldtimer bezitters uit Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en zelfs Engeland, die graag hun pronkstuk lieten zien aan het publiek. Behalve Ook was er nog wat Hollands Glorie te aanschouwen, want er stonden ook enkele sedans van Daf’s, dit vond ik leuk omdat mijn opa vroeger bij een Dafgarage werkte en er ook in één reed.

Hieronder de eerste serie foto’s, die gemaakt zijn op de Boulevard, de serie van Hans en de serie dat een groot deel van de wagens de Boulevard verlaten plaatsen we binnenkort.

Serie (2/3) Hans Simonis
Serie (3/3) Martin Simonis

www.aircooledscheveningen.nl

Klik op een onderstaande foto voor de diashow