Bedankt voor de belangstelling

Bedankt voor de belangstellingBedankt voor de belangstelling bij de receptie van onze expositie ‘Toegankelijkheid’ afgelopen zaterdag. Het was overweldigend, hartverwarmend, druk en gezellig. We hadden inmiddels vernomen dat er veel belangstelling voor was, maar dat jullie met zo’n grote groep aanwezig zouden zijn, dat was voor ons een hele grote eer.

Ook bedankt voor alle lieve en motiverende woorden, schouderklopjes, complimenten, cadeaus en bloemen, superlief en attent van jullie. Voor diegene die het toch nog gemist hebben of waarvoor we deze keer geen of minder tijd vrij konden maken, het is altijd mogelijk om per mail een afspraak te maken voor een persoonlijke rondleiding of een gesprek. De expositie ‘Toegankelijkheid’ blijft hangen tot 20 februari 2015.

Op jullie verzoek willen we nog even doorgeven dat de alcoholvrije mousserende wijn, die veelvuldig lekker gevonden werd, van het merk Faber is en te koop bij de Gall & Gall. Tevens willen wij de sponsors en vrijwilligers bedanken die aan het succes van deze receptie hebben bijgedragen.

Hans en Martin Simonis

Sponsors: Happy Copy & Giorgio Ristorante & Pizzeria

Klik op een onderstaande foto voor de diashow