Een neus voor wijn

141123002_wine_weekend_broodfabriekEen neus voor wijn

Een neus voor wijn: in de Broodfabriek in Rijswijk zag ik bij het wijnweekend grote neuzen en kleine neuzen het glas ingaan, en op het moment dat de neus weer uit het glas kwam zag ik verheerlijkte gezichten. Ook werd er geproefd en weer uitgespuwd, ik als niet wijnkenner vond dit zonde, maar ik heb me laten vertellen dat dit zo hoort en het zelf ook eens moest proberen en dat heb ik gedaan. Ik heb heel wat nipjes genomen en uitgespuwd maar ga me niet vragen hoe deze wijnen heten. Toch maar wat informatie ingewonnen! maar het werd steeds moeilijker, en maar proeven en proeven en het fototoestel werd steeds zwaarder om mijn nek. Ik ben mijn vrouw gaan ophalen in de Creabeurs mijn jas aan gedaan en met de tram toch nog thuis gekomen! maar ik heb een leerzame middag gehad.

Klik op een fotootje voor de diashow