Daddy Donut op de Swan Market

160529_128_swan_market_denhaagNa al diverse edities in Den Haag en Rotterdam gezien te hebben besloten we de eind mei de Swan Market rond Grote Kerk in Den Haag weer eens te bezoeken. Dit kwam mede door een tip uit zeer betrouwbare bron om eens de donuts van Daddy Donut te gaan ervaren. Daddy Donut is een leukste nieuwe deelnemer aan de Swan Market en opvallend met een felroze caravan (met topping)… Wat een keuze zes aparte smaken, waaronder witte chocolade met Baileys en een Banoffee caramel… Van alles één proeft het makkelijkste, dus kom maar door zei ik.

160529_177_swan_market_denhaagWat vooral opviel was de enorme luchtigheid van de donut. Ook alle toppings waren erg lekker in combinatie met de krokante warme donuts. Mede hierdoor wordt Daddy Donut de M & M tip om te proberen als je op de Swan Market bent. Binnenkort doen ze ook Tilburg en Antwerpen aan, maar als je het dichter bij huis wil houden (Den Haag), ze staan ook op het Reizende Sterren Foodtruck Festival op de Scheveningse Pier van 30 juni t/m 3 juli.

Natuurlijk hebben we ook alle andere aanbieders op de Swan Market bekeken, de oud gediende, maar ook de leuke nieuwkomers.160529_321_swan_market_denhaag Het leuke aan deze markt is dat er toch veel variatie in blijft zitten en je niet kan zeggen als je één Swan Market gezien hebt, dat je ze allemaal gezien hebt. De kraampjes met afwisselende producten, soms handgemaakt, maar ook veilig gesteld uit bijvoorbeeld oude industriële locaties maken het aanbod verrassend en veelzijdig. Ook waren er naast foodtrucks, diverse kraampjes met interessante gerechten als sticky rijstrols en empanadas. Wij zaten deze keer vol van de hoeveelheid donuts, maar een volgende editie gaan we weer variëren.

www.swanmarket.nl

Klik op een onderstaande foto voor de diashow