Nieuw in Den Haag: Daddy Donut x Churros Cartel

Update: 15 mei 2020 Helaas heeft Daddy Donut x Churros Cartel ondanks de inspanningen van Tim de Covid crisis niet overleefd. Dus geen heerlijke donuts en Churros meer in de Papestraat. Tim werkt inmiddels bij Aloha Surfrestaurant op het strand van Scheveningen (aan de smalle boulevard, bij de haven). Dus als je zijn creaties mist, reserveer hier dan eens voor een lunch of diner.

Het was het openingsweekend van Daddy Donut x Churros Cartel ofwel dd-x-cc in de Haagse Papestraat 10. Daddy Donut x Churros CartelDe huidige eigenaar Tim nam 4 maanden geleden de bestaande donutswinkel over. Om hier na een make-over zijn eigen concept vorm te kunnen geven. Behalve de grote gerezen donuts waar de zaak om bekend stond. Worden er nu ook vegandonuts, freakshakes, churrosloops (ringen van Churros) en mini cakedonuts verkocht.

Deze laatste ken je misschien van de Daddy Donut roze caravan, waarmee Tim de afgelopen jaren mee op markten en foodtruckfestivals stond. Maar in een Haagse winkel werden ze nog niet verkocht. Gek eigenlijk, want dit zijn de leuke kleine kleurijke donuts. Die ook erg geschikt zijn voor catering, feestjes en buffetten. Maar Daddy Donut x Churros Cartel verzorgt ook catering met de creatief versierde ‘grote’ donuts verzorgd. Er is überhaupt aan creativiteit geen gebrek. Door de ervaring van Tim in de keuken van een bekend restaurant, durft hij gewaagde smaakcombinaties aan.

Daddy Donut x Churros CartelMaar ook voor de voorzichtigere foodies onder ons is er bij Daddy Donut x Churros Cartel voldoende keuze. Wie toch los wil gaan kan een freakshake (een milkshake met o.a een donut als topping) bestellen. Voor in de toekomst staan er meerdere noviteiten op de agenda. Het Spaanse koffiemerk waarvoor gekozen is, is weer een goede combinatie met de van oorsprong van het Iberische schiereiland afkomstige churros. Helemaal in de lijn van het assortiment is het nieuwe logo. Zo is er een rijkversierde variant met veel kleur en een eenvoudige versie. Beide helemaal symmetrisch, maar toch met een twist, een weerspiegeling van het hele concept.

Website

Klik op een onderstaande foto voor de diashow