De Bandsessies

140218 01_lokaalvredebreuk_bandsessiesDe Bandsessies biedt voor muzikale bewoners en cliënten binnen de Stichting Anton Constandse de mogelijkheid om muziek te maken in een bandvorm. De eerste cd van de Bandsessies was zo’n succes dat de Stichting Anton Constandse heeft besloten nog meer exemplaren bij te laten maken. Intussen is de voorbereiding voor een gloednieuwe, tweede cd in volle gang.

In de zomer van 2013 hebben de Bandsessies in de studio van Popschool Leiden hun eerste cd opgenomen. Van alle bandjes en acts staan een of meer nummers op de cd: The Tuesdays, Bad Weather, The Electric Ants, Rocky Roy, Rolf Verrast, Chromemium & Klopox en Hetero Julio & The Gogetters. Het zijn allemaal eigen nummers, plus eigen werk dat tijdens het ‘Eigen Wijs’-project in 2012 is gemaakt. Ook staat er een video op die tijdens de studio-opname is geschoten, met een korte uitleg over de Bandsessies en Rolf Verrast en Julio aan het woord. Deze eerste cd werd in een oplage van honderd exemplaren uitgebracht en bij de presentatie deze zomer in Beachclub Bora Bora was de hele oplage in één klap uitverkocht.

De mensen achter de Bandsessies zijn: Tjebbe Borggreve, Martijn Schaepman en Martin Pakvis. Als je belangstelling hebt voor de cd, stuur dan een mailtje naarinfo@stichtingantonconstandse.nl. Je kunt de nummers ook beluisteren op https://soundcloud.com/band-sessies.

Dus voor mij was het weer zo ver Bandsessies had een optreden in Lokaal Vredebreuk op 18 Februari 2014 een prachtige avond, het was muziek wat de klok sloeg en er stonden niet zomaar de minste artiesten op het podium van de tofste muziekkelder van Den Haag de muzikanten vertolkte hun muziek met volle overtuiging zo moet het als je er voor gaat, bravo ook voor de band begeleiders de avond was zo voorbij met al die muziek. Klik op een fotootje voor de diashow