De kerstmarkt Dordrecht

IMG_5839 De kerstmarkt Dordrecht

De Kerstmarkt Dordrecht is met ruim 250 kramen en 50 pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long. Verspreid over de binnenstad staan sfeervolle podia en zijn er ‘hotspots’ waar kerstliederen in allerlei stijlen ten gehore gebracht worden.

Ieder jaar worden nieuwe actitiviteiten aan het programma toegevoegd. Zo is er dit jaar een heus kersttheater te vinden in de Grotekerkstuin en zijn muzikale winterterrassen aan het Stadhuisplein en Blauwpoortsplein de ideale plekken om na een rondje over de Kerstmarkt te genieten van een warme chocolademelk of glühwein! Bekijk de programmering van alle activiteiten hiernaast per datum of locatie. Bron kerstmarkt Dordrecht.

Het was even schrikken 12 december 2014 voor de organisatie van de kerstmarkt van Dordrecht de wind was hard en de regen kwam met bakken de lucht uit en er werd besloten deze dag de markt niet door te laten gaan, en het weer van de volgende dag af te wachten,deze markt bestaat uit drie dagen. Op zaterdag 13 december was het weer een stuk beter en de markt was gezellig druk en de zaterdagmarkt met zijn bedrijvigheid telde ook mee voor de sfeer. We hebben geslenterd langs gezellige kraampjes kerststalen live kerstmuziek een levende kerststal rollende keukens de mooie binnenstad de haven en zoveel meer. Het was een mooie dag om dit jaar weer de kerstsfeer op te snuiven en dat is deze dag geluk op de kerstmarkt van Dordrecht. En de organisatie was ook tevreden met zijn 200 000 bezoekers in twee dagen. Klik op een fotootje voor de diashow