MaMa Kelly Foodtruck Festival Den Haag

MaMa Kelly Foodtruck Festival

MaMa Kelly Foodtruck Festival
Afgelopen weekend was het MaMa Kelly Foodtruck Festival op de Haagse Binckhorst, misschien niet direct een locatie waar je het zou verwachten. Maar het terrein naast de voormalige Caballero Sigarettenfabriek en het bijbehorende ketelhuis lenen zich hier prima voor. Het ketelhuis wordt de komende maanden omgebouwd tot Urban Bistro MaMa Kelly.

Mallory en ik bezochten zaterdagavond het MaMa Kelly Foodtruck Festival. Het was een gezellige geheel, vooral door de foodtrucks van o.a. I Love Surifood, Wok & Roll, Fritez, Choripan, Lola’s Pancakes. Het was de combinatie van de geur van gegrilde saté, een houtoven met pizza’s en de subtiele vislucht van de bakkeljauw en de warme klanken van de dj in het ketelhuis. Ondanks de frisse buitentemperatuur smaakte de bami en de rotirol van I Love Surifood echt heerlijk. Ook I Love Surifood krijgt de M & M tip!

Hans ging op zondag en had voornamelijk oog voor het industriële karakter van het gebouw en de livemuziek. Er was zowel een band als een Dj aanwezig, wat gezien de grootte van de locatie ook makkelijk kan. Maak ook op het ‘foodplein’ wist hij de gezelligheid van het MaMa Kelly Foodtruck Festival vast te leggen.

Conclusie: Wij van fotovaak.nl zijn liefhebbers van oude industriële panden, dus we hopen dat bij de verbouwing naar de MaMa Kelly Urban Bisto veel van het oude gebouw in zijn waarde gelaten wordt. Bij Villa Augustus in Dordrecht of het Ketelhuis van de Lichtfabriek in Eindhoven, hebben de aannemers dit ook gedaan en dit zijn fantastische locaties gebleven. De bijgelegen haven en het uitgestrekte terrein met de Caballerofabriek waar tegenwoordig creatieve bedrijven gehuisvest zijn maken deze locatie misschien nog wel unieker…

MAMa Kelly Facebook
I Love Surifood
Binckhorst Wiki
Caballero Fabriek

Klik op een onderstaande foto voor de diashow