De Sfeerstal pluktuin Nieuwveen

15071803_de sweerstal_NieuwveenDe Sfeerstal pluktuin Nieuwveen

 

De Sfeerstal pluktuin Nieuwveen met een mandje aan de arm en een schaartje in de hand is iedereen vrij om bloemen te gaan plukken. Er bloeien veel soorten bloemen in de pluktuin.
De prijs van een vers geplukt boeket ligt zo rond de 5 à 10 euro en onder begeleiding kan er een mooi boeket van geschikt worden.

Ook kunt u theekruiden plukken voor een vers kopje kruidenthee. Verder zijn er deze dag een aantal kraampjes met diverse verkoop, allen met een landelijk karakter, er is muziek en kinderen kunnen gebruik maken van de trampoline, de wip en de schommels.

Het Theehuis met terras met uitzicht over de bloementuin is van 10.00 – 17.00 uur geopend voor een drankje of een kopje koffie of thee met huis gebakken lekkernijen.
Rond het middaguur kunt u genieten van huisgemaakte lunches.
Kortom iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur, de toegang en het parkeren is gratis. De Sfeerstal Bron.

Jaren geleden heb ik regelmatig foto’s gemaakt  voor de rust en de mooie natuur in deze tuin het was in oude staat een mooi landelijk plaatje, ik hoorde dat er in die tijd zo nodig een golfbaan op een gedeelte van de sfeertuin moest komen, er lag toen ook een groot plan klaar voor een Bed en Breakfast hotel waar je kunt overnachten, ik ben J L zaterdag 18 juli eens naar zo’n pluk dag gegaan ik keek mijn ogen uit het landelijk geheel met de golfbaan en hotel heeft de sfeer nog mooier gemaakt als ik gedacht had het is fijn om hier tot rust te komen ik heb er een kleine foto impressie van gemaakt om te laten zien hoe geslaagd het hier is geworden. 

klik op een fotootje voor de diashow