De Expositie Laatbloeiers

Enkele weken geleden werd ik gevraagd om deel te nemen aan de Expositie Laatbloeiers georganiseerd door Haagse fotograaf en auteur Hans Willink.

Ik, Hans Simonis van fotovaak.nl, op zijn 69e op een expositie? Heel leuk dacht ik, maar is dat wel iets voor mij…. Ach, waarom niet, een hele mooie kans en ook een eer om mee te mogen doen.

Omdat ik inmiddels een behoorlijk foto-archief heb opgebouwd, was het toch nog moeilijk twee te over te houden die ik geschikt vond voor deze expositie. Hans Willink leerde mij ‘Kill your Darlings’ ofwel maak een keuze uit al je lievelingsfoto’s. Het zijn geen vlinders, koikarpers of artiesten geworden, maar twee duidelijk Haagse foto’s. Alle exposanten van ‘Laatbloeiers’ zijn fotografen die pas op latere leeftijd begonnen zijn met fotografie en ooit cursus hebben gehad van Hans Willink.

Gisteren hebben we alle foto’s opgehangen, deze blijven een maand hangen in Quirky en zijn ook te koop. Vandaag 13 november is de officiële opening om 18.00 uur en we hopen op veel bezoekers.

Wat: Opening van de Expositie Laatbloeiers
Waar: Café Quirky, Tasmanstraat 128, 2518 VS Den Haag (Hoek Prins Henderikstraat)
Wanneer: 13 november 2013 (foto’s blijven tot 27 dec. hangen)
Tijd: 18.00 – 20. 00 uur
Exposanten: Anke Rusch, Fay de Haas, Hans Simonis, Joke Feitsma en Joyce Huis
Organisator: Hans Willink

Quirky Den Haag