De FeelGood Market 2014

FeelGood Market

We bezochten voor de eerste keer de unieke FeelGood market in Eindhoven, die iedere derde zondag van de maand gehouden wordt bij het Klokgebouw / Strips-s.

Op de FeelGood Market vindt je creatievelingen die al dan niet alledaagse creaties, ideeën en producten aan het publiek te tonen. Leuk is het om eens heel vrijblijvend kennis te maken met unieke ontwerpen, exclusieve producten en vaak de maker/producent zelf. Van houten telefooncovers en siliconensieraden tot stempels. Daarnaast was er ook aan de kinderen gedacht, ze konden knutselen, geschminkt worden, iets bouwen of hoelahoepen.

Opvallend is het gevarieerde, aanbod aan producten. Daarnaast ademt de locatie een enorme creatieve en inspirerende sfeer uit. Het industriële gemixt met het moderne en eigentijdse laat de FeelGood Market heel goed tot zijn recht komen.

Wij als ‘foodies’ genoten van de aanwezigheid van de ‘Rollende Keukens’ ofwel de foodtrucks en het aanbod van biologische delicatessen en streekproducten. Leuk waren de Reizende sterren ChefTruck (van de gelijknamige film) de conebroodjes, de Bus van Zus en de houtovenspeltpizza’s. Het zitzakkenterras, de horeca van het Ketelhuis en de muziek op het podium maakte het plaatje compleet.

Kortom, we hebben ons erg vermaakt en genoten van alles om ons heen. Heel veel mooie indrukken en een goed gevoel. De FeelGood Market krijgt zeker de Martin en Mallory tip.

Website FeelGoodMarket.nl
Website Chef (de film)

Klik op een onderstaande foto voor de diashow