High Tea bij Beatrijs Decorations, een belevenis!

Beatrijs Decorations
High Tea bij Beatrijd DecorationsWat doe je als je een High Tea Cadeaubon krijgt? Juist, een originele speciale high tea plek uitkiezen. In ons geval vonden we Beatrijs Decorations in Voorthuizen. Het concept van een high tea met zelfgemaakte lekkernijen, een speciale theetuin en een eigen workshopruimte met winkel sprak ons erg aan. Met de trein naar Barneveld om vervolgens te wandelen naar Beatrijs Decorations. Na een gezellige en mooie wandeling door de Gelderse Vallei, kwamen wij aan en werden hartelijk ontvangen. Door de wandeling waren we best toe aan wat lekkers. En lekker was het zeker, een hartige en een zoete ronde, alles erg verzorgd.
 
Tijdens de high tea konden we ook een kijkje nemen in de workshop, winkelruimte, de sfeervolle tuinen en het bamboebos. Erg leuk en mooi om allemaal te mogen bewonderen. Beatrijs zelf vertelde 20 jaar geleden als eerste in Nederland te zijn gestart met het geven van workshops in het maken van decoraties van wilgentenen. Inmiddels worden er diverse decoratieve workshops gegeven en daarnaast blijven de cursisten vaak lunchen in de theetuin. Na een indrukwekkende en heerlijke middag met lekkernijen en verrukkelijke thee (je kan kiezen uit 150 smaken), gingen wij voldaan weer aan onze wandeling terug naar de trein. Met natuurlijk gekochte thee in onze rugtas. Heel speciaal is namelijk, dat je de thee die je kan proeven tijdens de high tea ook kan kopen om thuis te zetten.
 
Beatrijs Decorations in Voorthuizen (vlakbij recreatiegebied Zeumeren) is een echte aanrader. Ik sluit dit bericht dan ook af met een Dikke M&M TIP!
 
 
Klik op een onderstaande foto voor de diashow