Goodies and Foodies Markt Breda

Goodies and Foodies Chefs truck
 
Goodies and FoodiesOp de website van de Reizende Sterren kwamen we de Goodies and Foodies markt in Breda tegen, dus besloten we hier op de mooie zondag 7 september heen te gaan. Vanaf het station en onbekend in dit deel van Breda was het toch nog even lastig te vinden, echter via een omweg en wat gepuzzel vonden we het Chasséveld. Dus des te groter was de beloning toen we op een hele gezellige ruim opgezette markt terecht kwamen met een breed aanbod. Van babyartikelen tot tassen, van Ibizastyle sieraden, kleding en woondecoratie tot snijplanken.
 
Ook was een minikaravaan van foodtrucks aanwezig, we genoten van een grote bak mosselen bij de mosselbar, patat van zoete aardappel bij Puzzles en de Bionade van de Chef’s truck. De combinatie van deze markt met foodtrucks en terras was geweldig. Daarnaast zorgde de heerlijke loungemuziek in combinatie met de zon en het lekkere eten ervoor dat we ons ergens ver op vakantie voelde.
 
Buiten de foodtrucks konden we als foodies ons hart ophalen aan foodkraampjes met honing, advocaat, kaas, olijfolie, verse pasta, barbecue artikelen, wijnen, etc. Bij de koelkraam met hummus, verse kaas, olijven, pappadews, bleven de verkopers ons volstoppen met proefstukjes. En deze keer werkte het bij ons, want we hebben van deze heerlijke smeersels voor thuis gekocht. Eind oktober is er weer een editie en dit is zeker een M & M tip!
 
 
Klik op een onderstaande foto voor de diashow