Ingelijst op Parkpop 2015 – deel 2

Ingelijst op Parkpop 2015 door Hans
Ingelijst op Parkpop 2015 door Hans

Ook dit jaar hebben Martin en ik weer bezoekers ‘Ingelijst op Parkpop’ met onze speciale fotolijst struinden we de velden van het Haagse Zuiderpark af op zoek naar bezoekers om op de foto te zetten. Echter lang duurde de zoektocht niet, ook dit jaar waren er veel liefhebbers. Negen jaar geleden alweer bedacht Martin om met een dergelijke lijst op evenementen te gaan fotograferen en nu voor het tweede jaar op Parkpop met de rode lijst blijkt weer een succes. Doorlopen, stilstaan, door de knieën, hurken, zitten, het is serieus topsport! Nu heb ik in mijn leven al tientallen marathons hardgelopen, maar dit lijkt zwaarder. En dat terwijl portretten eigenlijk niet eens mijn ding zijn, maar ik ben toch weer tevreden over het resultaat en alle blije gezichten op de foto’s.

Verder wil ik mijn complimenten overbrengen aan de organisatie van Parkpop, alles was weer tot in de puntjes geregeld. Voldoende personeel, faciliteiten en goede en heldere communicatie naar de bezoekers. En ook de bezoekers zelf waren weer erg gezellig, spontaan en leuk dit jaar. Gezellige mensen die genieten van het samenzijn, het weer en de muziek. Ook veel kinderen met hun ouders, wat voor mij toch weer sentiment met zich meebrengt. Ooit nam ik namelijk mijn zoon Martin als kleine jongen mee, naar de eerste edities van Parkpop, daarna is hij heel wat jaren alleen gegaan en nu de laatste edities sleept hij zijn vader als medefotograaf het hele veld over.Vandaar dat ik ook even moest bijkomen voordat ik de foto’s kon plaatsen, maar hier zijn ze.
Ook komt er nog een album met wat artiesten van Parkpop 2015, maar nog even geduld a.u.b.

Klik hier voor deel 1 (Martin)

Klik op een onderstaande foto voor de diashow