Jasper Verstraaten

IMG_1797Jasper Verstraaten

Jasper Verstraaten was de laatste donderdag van januari 2014 t te gast in de blues 10 jaar sessie van John Baltus in Lokaal Vredebreuk in Den Haag. Een gemoedelijke Brabander met een gulle lach, Maar op het moment dat de eerste toon van de snaar van zijn gitaar klinkt is het op en top blues wat de klok slaat in de blues kelder van Den Haag. En ook alle muzikanten die in de afgelopen 10 jaar In John Baltus zijn sessies de blues weer een nieuw leven hebben ingeblazen Speelde in de tofste blues kelder van Den haag en alle bluesvrienden hebben een avond om niet te vergeten meegemaakt zo ook ik de fotograaf van fotovaak.

 

Gitarist/zanger en frontman Jasper Verstraaten besloot in 2003 , samen met bassist Ad Prinsen, een power trio op te richten.
De click was er al meteen, the feel, en de passie voor muziek. Na een aantal drummers versleten te hebben, is in 2007 drummer Antonie Buurman de band komen versterken.

Jasper heeft in het verleden veel ervaring opgedaan bij diverse bluesjams, en deed al diverse gastoptreden met nationale en internationale artiesten zoals Jan Akkerman, Mike & the Mellotones, Chicago blueslegend Eddy Clearwater en the Juke Joints. Bij deze laatste band gaat Jasper regelmatig mee als vast backup gitarist.   Bron